Λίγα Λόγια Για Εμένα

Ο λόγος που ζητάω την εμπιστοσύνη σας.

Βάσια Μπάλλα

Διπλωματούχος Φυσικοθεραπεύτρια & Μασέζ – Εκπαιδεύτρια Βρεφικού Μασάζ & Βρεφικής Κολύμβησης

Η επαφή μου με το μασάζ άρχισε σε πολύ μικρή ηλικία, όταν πήγαινα από πλάτη σε πλάτη για να τρίψω φίλους και ανθρώπους της οικογένειάς μου – το γνωστό σε όλους μας «κάνε μου λίγο μασάζ».
Η χαρά και η ανακούφιση που πρόσφερα με γέμιζε κι εμένα εξίσου. Αργότερα, κάνοντας πρωταθλητισμό στην κολύμβηση γνώρισα το μασάζ από μία άλλη θέση, εκείνου που το δέχεται ως θεραπεία και ελάφρυνση από τον πόνο που προκαλεί η σκληρή δουλειά.

Τότε αποφάσισα να γίνω φυσικοθεραπεύτρια. Όταν τελείωσα τη σχολή, κατάλαβα ότι η άσκηση της κλασικής φυσικοθεραπείας με τα μηχανήματα και τα μέσα εκγύμνασης ήταν κάτι που δεν με συγκινούσε ιδιαίτερα.
Το θεραπευτικό άγγιγμα ένιωθα πως ήταν ο δικός μου δρόμος και ως μέθοδος κάτι που συναγωνιζόταν οτιδήποτε άλλο. Έτσι, ασχολήθηκα και έμαθα όσα περισσότερα μπορούσα γύρω από το θεραπευτικό μασάζ.

Ταξίδεψα στην Ταϊλάνδη όπου έμαθα το παραδοσιακό ταϊλανδέζικο μασάζ. Ασχολήθηκα με την κινέζικη ιατρική και τον βελονισμό αποκτώντας μία καλύτερη εικόνα του σώματος και των σημείων, καθώς εξοικειωνόμουν ταυτόχρονα με άλλες τεχνικές.

Η γνωριμία μου με τον βρεφικό κόσμο

Μία από αυτές τις τεχνικές ήταν και το μασάζ για εγκύους, το οποίο με τη σειρά του με οδήγησε στο βρεφικό μασάζ.

Όταν ξεκίνησα όμως την εκπαίδευσή μου στον Διεθνή Οργανισμό Βρεφικού Μασάζ (IAIM), δεν περίμενα να συναντήσω στοιχεία τόσο πρωτόγνωρα για μένα.
Τα σεμινάρια με ξάφνιασαν ευχάριστα και ένας κόσμος άνοιξε μπροστά μου. Αντιλήφθηκα τη σημασία που έχουν τα βρεφικά βιώματα για τη μετέπειτα ζωή του παιδιού όπως και το θρεπτικό άγγιγμα για τη σχέση γονιού-παιδιού.

Η ενασχόλησή μου με τα μωρά πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις όταν, σαν φυσικό επακόλουθο, προστέθηκε στα ενδιαφέροντά μου η  βρεφική κολύμβηση.

Η Προσέγγισή Μου Και Οι Αξίες Μου

Πιστεύω ότι οι πρώτοι μήνες ζωής ενός μωρού είναι καθοριστικοί για να μεγαλώσει σωστά και όλες οι σύγχρονες επιστημονικές μελέτες το επιβεβαιώνουν.

Λένε ότι η καλύτερη κληρονομιά που μπορείς να αφήσεις στα παιδιά σου είναι μια χαρούμενη παιδική ηλικία.
Εγώ με τη σειρά μου θα προσθέσω: τα καλύτερα γονίδια που μπορούμε να περάσουμε στα παιδιά μας, είναι ευτυχισμένα βρεφικά χρόνια.

Αυτό προσπαθώ να πετύχω μέσα από τη δουλεία μου για εσάς και το μωράκι σας – να βλέπω τη σχέση σας να αναπτύσσεται και φεύγετε από τα μαθήματα νιώθοντας πιο κοντά στο πολυτιμότερο πλάσμα της ζωής σας!

Μέρος Της Εμπειρίας Μου

  • Πραγματοποίηση μαθημάτων βρεφικού μασάζ σε ιδιωτικούς χώρους (Dare to Dance – Χαϊδάρι, Bateau Lavoir – Κηφισιά, Tres Marias – Πετράλωνα, Anasa Yoga Studio – Πρέβεζα).
  • Κολύμβηση: Ιστορικό διακρίσεων σε εθνικό επίπεδο. Αθλήτρια του Ν.Α.Ο.Κ. και στη συνέχεια του Πανελληνίου. 2η σε πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα, 2η πανελλήνιο κατηγοριών.
  • Εργασία σε πισίνα βρεφικής και νηπιακής κολύμβησης, στον πολυχώρο φυσικοθεραπευτικής αποκατάστασης και σωματικής ευεξίας Physiopolis, Χαλάνδρι, Αθήνα.
  • Άσκηση στο Osteo-physio center, Ειδικό κέντρο Φυσικοθεραπείας και Αποκατάστασης Σπονδυλικής Στήλης, Αρθρώσεων και Ατυχημάτων, Υπεύθυνος Γεώργιος Γουδεβένος, D,N.,P.T.

Μέρος Της Εκπαίδευσής Μου

  • Πτυχίο Φυσικοθεραπείας από το Τμήμα Φυσικοθεραπείας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του ΤΕΙ Αθήνας. Βαθμός πτυχίου: 7,09  /Λίαν Καλώς.
  • Παρακολούθηση σεμιναρίου βρεφικού μασάζ και απόκτηση του αντίστοιχου πτυχίου εκπαιδεύτριας, από τον Διεθνή Οργανισμό Βρεφικού Μασάζ (I.A.I.M.). Εκπαιδεύτρια: Esther Marom.
  • Εκπαίδευση baby swimming (επίπεδο 1 και 2) μέσω παρακολούθησης σεμιναρίων της Birthlight. Εκπαιδεύτρια: Shawn Tomlinson.
  • Παρακολούθηση σεμιναρίου εκπαίδευσης σε τεχνικές μάθησης και χαλάρωσης δια μέσω του νερού, για παιδιά κι ενήλικες, υπό τον τίτλο «Μεταδίδω στο Νερό» (Αθήνα). Εκπαιδεύτρια: Σοφία Μιχαλοπούλου.
  • Παρακολούθηση εργαστηρίου Προχωρημένης Ταϊλανδικής Ιατρικής Θεραπείας Μασάζ (Advanced Thai Medical Massage Therapy) στο “The Wat Po Traditional Medical School” στην Bangkok της Ταϊλάνδης.

Δουλεύω με βρέφη, νέους γονείς και εγκύους

Βρεφικό Μασάζ

Βρεφική Κολύμβηση

Μασάζ Για Εγκύους

"Το μωρό έμαθε περισσότερο το σώμα του μέσα από τη λεπτομερή επαφή του με το μασάζ. Το βοήθησε να χαλαρώσει και να οριοθετήσει το σώμα του. Δυνάμωσε η επαφή της μαμάς με το μωρό."

Ρ. Φ.

"Μου άρεσε η επαφή με το μωρό και που έμαθα έναν καινούργιο τρόπο να τον ηρεμώ."

Σ. Κ.

"Το μασάζ μας έκανε καλό από πολλές απόψεις. Έμαθα τι αρέσει στη μικρή και τι τη βοηθάει να ηρεμήσει. Βοηθούσε τη μικρή να κοινωνικοποιηθεί. "

Α. Γ.

Είναι Πολύ Εύκολο Να Ξεκινήσετε

w

Δωρεάν Αρχική Συζήτηση

Γνωριζόμαστε και μιλάμε για το πως μπορώ να σας βοηθήσω.

Κλείνουμε Ραντεβού

Επιλέγουμε τη μέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί περισσότερο.

 

Η Πρώτη Σας Συνεδρία!

 Η εμπειρία σας ξεκίνησε.
Καλωσορίσατε!

 

Επικοινωνήστε Μαζί Μου

Διαλέξτε ένα τρόπο για να ρωτήσετε ότι θέλετε ή να κλείσετε ένα ραντεβού!
Θα με βρείτε στον πολυχώρο "Tres Marias" στα Άνω Πετράλωνα.

Προσοχή!

1 + 5 =

6944619925

Δημοφώντος 101 Άνω Πετράλωνα, Τ.Κ 11852

contact@littledream.gr

Pin It on Pinterest

Share This